Skræddersyede løsninger, der indfrier dit fulde potentiale

Vi udvikler profesionelle webshops, der sikrer en optimal brugeroplevelse

VI FORENER GODT HÅNDVÆRK MED ØJE FOR DETALJEN

Skær igennem med et stærkt, digitalt univers

Webshop design

Vi sørger for, at din platform skærer igennem med et stærkt, digitalt univers, som understøtter jeres brand, herunder jeres fortælling og værdier. Og mens at udtrykket kan variere, gør kvaliteten ikke. Alle platforme udvikles fra bunden, af vores dygtige specialister og forener godt håndværk med øje for detaljen.

WooCommerce

Vi udvikler din shop i Woocommerce, som er et webshopmodul til WordPress. Med Woocommerce tilegner du dig en række fordele - herunder brugervenlighed, nem administration samt god ordrehåndtering. Har du brug for vejledning står vi klar til at hjælpe, så du selv kan foretage ændringer præcis, når det passer dig.

Responsive design

Brugen af mobile enheder fortsætter med at vokse, og disse enheder er ofte begrænset af skærmstørrelse og kræver derfor et layout, som følger med enhedens størrelse og muligheder. Hos Oddinary sørger vi for, at udvikle et design, som er responsivt, og som tilpasser sig de enkelte enheder uden at gå på kompromis med de konverteringsvenlige elementer på siden.

Data

At kende adfærden på sit website er hele grundlaget for at optimere sit indhold og dermed sine resultater. Derfor bruger vi Google Analytics og Hotjar, som giver os dybdegående indsigter og analyser af de besøgende. Dette giver os mulighed for at forme en strategi, som er skræddersyet til brugererne og deres adfærd.

Konverteringsoptimering

Sørg for at udnytte den trafik, som du hiver ind på dit site

Vi designer altid vores løsninger med fuld fokus på brugervenlighed og brugerejsen, hvilket for jer betyder flere konverteringer og højere afkast.

NØGLEN TIL DEN SKYHØJE KONVERTERINGSRATE

Vi tager udgangspunkt i brugeren og deres oplevelse

Et typisk website

Et typisk website eller webshop konverterer ca. 1% af de besøgende, men ved at gå  både analytisk og visuelt til hånde, er det muligt at øge din konverteringsrate markant. Men hvordan?

Hvad er formålet?

Klargør hvad formålet med hver enkelt side? Tag følgende eksempel: en psykoterapeut - hvilken type konvertering har hun som mål? En booking.

Klæd de besøgende på

For at kunne klæde de besøgende bedst muligt på, er vi nødt til at sætte os i deres sted. Hvilke overvejelser har man, når man søger efter en terapeut? Hvilke ting er essentielle at fremhæve ved første “screen view”, så vi undgår at miste de besøgende? Og hvordan guider vi dem i deres rejse til en konvertering?

Den skyhøje konverteringsrate

Nøglen til den skyhøje konverteringsrate er dermed at klargøre hvilke typer af konverteringer, der er målet, for derefter at gøre rejsen til disse, nemmest muligt for kunderne.

Hvad koster det?

En billig løsning, ender som regel med at blive meget dyrere

Alle platforme udvikles af vores dygtige specialister og forener godt håndværk med øje for detaljen. Hvad enten du ønsker en simpel eller skræddersyet løsning, så kan vi hjælpe dig. Prisen afhænger af design, funktionalitet og opbygning.

Resultater

Sådan performer en webshop udviklet af Oddinary

Vi er altid på jagt efter det fulde potentiale og den skyhøje konverteringsrate, når vi udvikler vores webløsninger. Se hvordan en webshop udviklet af os performer i forhold til tidligere.