Værdiskabende content samt målrettede strategier

Nyopstartet eller eksisterende platforme? Vi udarbejder en strategi, der er skræddersyet til din virksomhed

INDHOLD DER ENGAGERER OG INDVOLVERER

Din målgruppe skal kunne genkende dine budskaber i mængden

Tekstforfatning

Mangler du inspiration til hvordan, at dit budskab skal vinkles, så det når ud til din målgruppe? Det er ikke alle, som har lige nemt ved at nedfælde de rette ord, hvorfor det kan være svært at skære igen- nem med sit budskab. Vores dygtige specialister hjælper dig med at komme ud over rampen med professionel tekstforfatning, der fanger og interagerer direkte med din målgruppe

Nyhedsbreve

Selvom at e-mailen har en del år på bagen, så er den ikke blevet mindre effektiv til markedsføring. Men hvordan skiller man sig ud blandt mængden? Hvad enten du udsender gode tilbud, spændende nyheder eller inviterer til eksklusive events, så er det essentielt, at kunden genkender dit brand. Det kan derfor være en god idé at få udviklet et særligt design, som er i forlængelse af virksomhedens identi- tet. På den måde får du skabt et univers, som breder sig over flere platforme.

SoMe

Hvordan skiller man sig ud blandt snesevis af indlæg og indtryk? I jagten på at opnå en stærk relation til din målgruppe, er det essentielt, at du skaber et univers i forlængelse af dit brand, så din målgruppe genkender dine budskaber i mængden. Det er dermed ikke nok at behandle dine sociale medier, som et påhæng, da de kræver omhu og stor opmærksomhed. Du skal være aktiv og fokusere på kunden. Bruger du udelukkende dine sociale medier til at promovere salg, er det ikke gavnligt på længere sigt. Du skal levere ind- hold, der er relevant og som samtidig engagerer og in- volverer dine kunder.

Strategi

Når vi kender dig, din virksomhed og målgruppe, er vi godt klædt på til at kunne udvikle og sammensætte en skræddersyet strategi, der har fokus på de mål, som vi sammen ligger. Strategien skal sikre, at din kommunikation er relevant, engagerer og involverer dine kunder samtidig med, at den adskiller dig fra mængden og masserne.