Markedsføring skal være profitabelt

Ud fra en datadrevet og analytisk tilgang, skaffer vi relevant trafik og konverteringer – alt sammen med fokus på din ROI

VI TESTER, ANALYSERER OG OPTIMERER

Vi hjælper dig med at vælge den rette strategi

Betalte opslag

Betalte annoncer målrettes via data og algoritmer, hvorfor de oftest slår de organiske opslag, som kræver interaktion for at kunne nå bredere ud.

Organiske opslag

Organiske opslag er gratis, og er oftest noget, som kunden selv står for. Opslaget er dog begrænset i sin vidde da den kræver interaktion fra følgerne.

Push marketing

Ved Push marketing skaber eller påvirker man behov. Når det handler om at skabe efterspørgsel, er sociale medier fantastiske platforme at markedsføre sig på! Via Facebook’s algoritmer kan man ramme både forbruger og erhverv.

Pull marketing

Ved pull marketing står man til rådighed for kunden. Det vil sige, at når kunden søger efter en vare/ydelse, så gælder det om at dukke op i søgereusltaterne. Her ville man med fordel benytte SEO og Google Ads

STRATEGISK TILGANG

En strategi og metode, som sætter din markedsføring i system

Den strategiske tilgang gør det muligt at se analytisk på forbrugernes adfærd, hvilket optimerer vores muligheder for at opnå vækst og få din forretning til at vokse!

E-Commerce vækscase

Marketing der performer og betaler sig

Efter at vi er kommet med ombord hos Au Lama har vores team gennem betalt annoncering, øget omsætningen med 307%. Til trods for, at vi har firedoblet annoncebudgettet, tjener Au Lama nu mere pr. brugte annoncekrone.